UDREA, cerere arestare DOSAR MICROSOFT. Ciutacu: Măcel. Execuție de manual

DNA cere sesizarea Camerei Deputaților pentru încuviințarea urmăririi penale, reținerii și arestării preventive a fostului ministru Elena Udrea și în dosarul Microsoft.

Victor Ciutacu a comentat acest subiect la România TV.

"Nu mă mai surprinde nimic în afară de rapiditatea și exactitatea de ceas elvețian a execuției. În acest moment, Elena Udrea este executată public fără milă. Un om despre care zece ani s-a vorbit că face, că drege, că desface... nu i se clintește un fir de păr din cap, iar acum, dintr-o dată, într-o zi, se cer două mandate de arestare pe două controversate afaceri. Este un măcel cumva așteptat", a zis Victor Ciutacu, în direct, la România TV.

VEZI ȘI: Gâdea, replică NEAȘPTEPTATĂ despre Ciutacu. Reacția jurnalistului

De asemenea, jurnalistul a vorbit despre acest subiect și pe pagina sa de Facebook.

"Unica ei șansă de a nu ajunge iar vecină cu fostul soț e denunțarea Jucătorului. Dacă nu cumva chiar el a predat-o.

Statu' de drept s-a lămurit, într-o săptămână, după 10 ani de dubii, că Udrea a șmenuit Gala Bute, a luat șpagă juma' de milion să intervină în justiție, a spălat bani, a făcut trafic de influență și fals în declarații. Numa' viol cu tălharie n-a apucat să comită", a adăugat Victor Ciutacu.

"Lupta dintre cele două falange ale sistemului se lasă cu victime. După Bica, luată la aperitiv, pică și Udrea la felul principal. Desertul așteptat (nu știu încă dacă și comandat) poartă numele de Băsescu. Dar, dacă mă ascultați pe mine, în ciuda succesului de etapă, nici Kovesi, nici (mai ales) Coldea n-ar trebui să doarmă liniștiți. Pentru că, după utilizarea lor cu succes în resetarea scenei politice și a mediului de afaceri, vor deveni nefolositori...", a mai scris jurnalistul pe Facebook. Mai multe aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel