Udrea - Bica, hotărâre suspendare trimisă. Tăbăcaru: Le este teamă

Elena Udrea - Alina Bica
Elena Udrea - Alina Bica

Hotărârea de suspendare a condamnării Elenei Udrea a fost trimisă către Ministerul Justiției, anunță Antena 3. Omul de afaceri, Cornel Tăbăcaru, apropiat al fostului ministru al Turismului, a lansat o ipoteză cheie cu privire la eliberarea Elenei Udrea și a Alinei Bica.

Ministerul Justiției trebuie să trimită documentele. Azi și mâine nu lucrează nimeni nici la Ministerul Justiției, nici în Costa Rica. Pentru luni există următoarea variantă și îi rog pe toți să o ia de bună. Este posibil luni să le elibereze cu brățară provizoriu până la primirea actelor și atunci să se încheie procedura de extrădare. Trebuie așteptat până luni pentru că nu se lucrează. Înțeleg că avocații din România se luptă, dar oamenii de aici sunt prudenți. La ultima judecată au spus că le țin înăuntru pentru că nu le pot asigura securitatea personală. Le dau drumul luni, provizoriu, se întâmplă ceva, cine răspunde? Românul se dă la o parte și spune: Nu, nu, nu, eu nu ți-am cerut anularea extrădării, nu e treaba mea. Sunt două variante: Dacă autoritățile din Costa Rica spun că le dau drumul pentru câteva zile până ajung documentele originale, le pun brățară la picior și le eliberează provizoriu, dacă nu, le țin în arest până vin documentele oficiale., a declarat Cornel Tăbăcaru pentru Antena 3.

Care este starea Elenei Udrea

Elena este foarte tare. Gândul ei este  în România, să ajungă lângă copil și după nu o mai interesează nimeni. Are un ajutor extraordinar din partea mamei și a rudelor. Este acolo și iubitul dumneaei. Are o stare de bine, însă nimeni nu se grăbește că le este teamă de un incident neprevăzut., a adăugat omul de afaceri.

Vezi și: Udrea eliberare. Hotărârea de suspendare, trimisă către Tudorel Toader

Udrea - Bica, eliberare. Tăbăcaru aruncă bomba: Nu există nicio soluție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel