Udrea, așteptări de la Dragnea și Tăriceanu. Ce vrea să se întâmple cu OUG pe Justiție

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu
Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu

Elena Udrea a spus ce așteptări are de la Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu în ceea ce privește ordonanțele de urgență pe legile justiției.

Domnul Dragnea, cu acest dosar, acum, în prag de campanie, este evident că duce o luptă prin care încearcă să se apere împotriva statului paralel care încearcă să îl înfunde și să îl scoată din campaniile electorale. Măcar, din acest considerent personal, mă gândesc că are tot interesul să facă un lucru care este corect. Nu poți să lași CCR să dea o decizie și tu ca Parlament să nu pui acord. Astea sunt niște lucruri stupide.

Domnul Tăriceanu are poate cel mai coerent discurs împotriva statului paralel, cel mai argumentat, dar în ceea ce privește acțiunile sale sunt inexistente. A fost hăituit cu acel dosar. S-a dovedit când a fost achitat. Mă aștept ca domnul Tăriceanu să ducă acest demers pe care l-au început până la capăt. Să modifice Codul penal și Codul de procedură penală așa cum ar fi spus CCR, să dea OUG prin care să facă dreptate celor care încă stau în pușcărie și așteaptă să fie repuși în drepturi, a declarat Elena Udrea, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Toader, demisie. Udrea, anunț, în direct, din Costa Rica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel