Udrea: Am avut informații și am tinut cont de ele: Este NEGRU pe ALB

Elena Udrea spune că a luat decizia de a cere statut de refugiat politic în momentul în care s-a schimbat un judecător în completul care judecă dosarul său. 

"Toate informațiile au fost validate, atunci când mi-a fost schimbat judecătorul din complet. Mai mult decât atât ce să aștept? S-a văzut negru pe alb. Gândul l-am avut cu mult timp înainte, dar decizia am luat-o după ce am văzut că s-a schimbat acest judecător în complet.  Mi-a fost refuzat un martor esențial, prin care soarta unei acuzații ar trebui terminată, retrasă. Am avut dreptate. Trebuie să fii de rea-credință să vezi că acest proces e pe culoar. Sentința e deja dată, ei se fac acum că mă judecă," a spus Elena Udrea la România TV.

De ce a ales Costa Rica 

Totodată ea spune că a aflat despre exemple de oameni politici care s-au refugiat în Costa Rica și au avut parte de protecție din partea statului până ce situația s-a rezolvat. 

"Am ales Costa Rica pentru că este și o țară mai caldă. Există multe alte țări care mi-ar fi oferit acest statut de refugiat politic. Am avut o analiză proprie și mi s-a potrivit mai mult. Este o viață scumpă aici dar poți trăi civilizat, nu este Monte Carlo. Am știut că acestă țară are o legislație specială care protejează refugiații politici. Au mai fost cazuri de oameni politici care s-au refugiat din țara lor și au avut parte de protecție în Costa Rica. Sunt multe exemple care m-au inspirat," a mai spus Elena Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel