Elena Udrea, definitiv în România. Radu Cristescu face anunțul în direct: Am vorbit cu ea acum...

Elena Udrea revine in Romania
Elena Udrea revine in Romania

Elena Udrea s-ar putea întoarce definitiv în România. Radu Cristescu, un apropiat al acesteia, a făcut declarații importante în direct la România TV. 

”Acest coșmar al Elenei Udrea s-a terminat, iată revine în țară. Și-a evaluat probabil riscurile pe care le implică probabil această venire în țară. Un botez în România e un botez în România, în Costa Rica nu putea să facă un botez. Am vorbit cu ea acum câteva zile, era fericită de decizia CCR spunând că nu toate instituțiile din România s-au predat, mă refer la acea decizie la completurile de trei, chiar dacă pe ea nu o ajută pentru că ea are procesul suspendat. Dar probabil că acea decizie a CCR i-a dat speranța că lucrurile intră pe un făgaș normal și că justiția a scăpat de presiunile unui grup de interese”, a declarat Radu Cristescu în direct la România TV. 

Elena Udrea, definitiv în România

Întrebat dacă revine Elena Udrea definitiv în România, Radu Cristescu a precizat:

”Dacă mă întrebați pe mine, cred că da. Acum nu știu statutul de refugiat dacă i s-a acordat sau nu, dar Elena Udrea a arătat că este o femeie mult mai puternică decât o grămadă de bărbați plângăcioși pe care ba i-a luat salvarea de la tribunal, ba au invocat tot felul de motive și cred că este pregătită pentru orice.

Elena Udrea revine în politică?

Nu știu dacă revine în viața politică, dar depinde de valul de emoție cu care o să fie întâmpinată, dar nu cred că atunci când ai un copil și o grămadă de probleme în justiție îți mai arde în acest moment”, a mai spus Radu Cristescu. 

Vezi și: Elena Udrea, fără cetățenie costaricană. Avocat: Și-a dat seama ce e mai bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel