UDMR se pregătește să iasă de GUVERNARE

Conducerea UDMR a fost convocată în ședință. Kelemen Hunor a vorbit despre ieșirea de la guvernare. 

Kelemen Hunor a declarat, marți, că decizia ieșirii UDMR de la guvernare trebuie luată doar de Consiliul Permanent, care încă nu a fost convocat, fiind posibil să fie convocat săptămâna viitoare. 

"Trebuie să vorbim cu colegii noștri, să analizăm rezultatul alegerilor și să luăm o decizie", a spus Kelemen Hunor, care, întrebat fiind dacă există motive ca UDMR să iasă de la guvernare, a spus că a făcut un acord până în 2016, iar pe parcursul unei guvernări pot să apară tot felul de motive care să ducă la ieșirea de guvernare. "Acum nu caut argumente, trebuie să înțelegem de ce a votat așa electoratul", a declarat Kelemen Hunor. Despre votul din diaspora, președintele UDMR a declarat că "fiecare cetățean trebuie să aibă posibilitatea de a vota, care va fi modalitatea, eu nu pot să intru în detalii".

UDMR trebuie să vină cu o propunere clară pentru Ministerul Culturii, pentru că sâmbătă expiră interimatul lui Victor Ponta în fruntea ministerului. Kelemen Hunor a declarat că o va face în această seară. 

Vezi aici declarația completă a lui Kelemen Hunor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel