UDMR, protocol de colaborare cu coaliţia PSD-ALDE

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Grupurile parlamentare ale UDMR se vor reuni marţi, la ora 10,00, pentru a face o analiză a protocolului de colaborare cu coaliţia PSD-ALDE.

Acesta a fost anunţul făcut de preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

[citeste si]

'Vom avea o şedinţă reunită a grupurilor noastre, în care vom discuta despre priorităţile sesiunii de primăvară. Vom analiza protocolul de colaborare parlamentară cu coaliţia PSD-ALDE, ce experienţă avem de anul trecut şi vom lua o decizie. (...) Luaţi protocolul şi vedeţi şi dumneavoastră ce scrie acolo: în fiecare sesiune parlamentară facem o analiză şi tragem o concluzie. Ori mergem mai departe - şi atunci nu trebuie făcut nimic, ori renunţăm la protocolul de colaborare. Această decizie va fi luată mâine. Nu azi', a declarat Kelemen Hunor, luni, la Parlament. 

Vă amintim că ieri, preşedintele UDMR a spus că parlamentarii uniunii au decis să acorde votul lor pentru învestirea Guvernului Dăncilă, respectând astfel opţiunea electoratului, dar şi pentru faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a delimitat de remarcile făcute de fostul premier Mihai Tudose cu privire la autonomia maghiarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel