UDMR - PNL, colaborare. Hunor, precizare

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat marţi că Uniunea Democrată Maghiară din România colaborează foarte bine la nivel local, în mai multe judeţe, cu PNL, mai ales vechiul PDL. 

"Lucrurile nu stau aşa cum se văd din capitala ţării. Eu vă dau câteva exemple unde noi colaborăm extraordinar cu PNL - municipiul Cluj şi judeţul Cluj. E adevărat că acolo sunt penelişti de rit nou, nu sunt de rit vechi. La Arad colaborăm foarte bine şi în oraş şi în judeţ cu PNL de ani de zile, suntem în coaliţie cu ei. La Satu Mare, la Braşov, la Timişoara, prima dată avem viceprimar, din ultimii 100 de ani, tot cu PNL colaborăm. Noi avem la nivel local foarte multe colaborări cu PNL. Şi dincolo de Carpaţi.

"Noi colaborăm cu PNL în foarte multe judeţe"

Acolo unde a fost posibilă o colaborare cu PNL, şi mai ales cu vechiul PDL, eu recunosc, mai puţin în Satu Mare, noi cu ei colaborăm. De obicei, când se face o analiză, atunci se priveşte doar Capitala, ce se întâmplă în Bucureşti, ce face UDMR în Bucureşti", a afirmat Kelemen Hunor, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă UDMR şi PNL vor avea colaborări la nivel local având în vedere că ambele formaţiuni fac parte din Partidul Popular European. 

Kelemen Hunor a menţionat că aceste alianţe cu liberalii vor rămâne în vigoare şi în anii ce urmează "pentru că aşa e corect", ele fiind încheiate în 2016, imediat după alegerile locale. 

Vezi şi: Profesoară înjunghiată la Ploieşti, în curtea unui liceu

Firea: Am venit la muncă cu perfuzii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel