U Craiova - Sepsi Sf Gheorghe, rezultat final în play-off

CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sf Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, într-o partidă din etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Alexandru Cicâldău (57), cu un şut de la circa 20 de metri, la vinclul porţii adverse. Universitatea a avut o bară prin Cicâldău (5), iar la şutul lui Nicuşor Bancu (55), balonul a şters transversala. Universitatea putea primi penalty în min. 50, la o intervenţie a lui Gabriel Moura asupra lui Valentin Mihăilă. 

Ibrahima Tandia a primit doar cartonaş galben la o intervenţie dură asupra lui Isaac Donkor (15), deşi putea fi eliminat. Tandia a avut o ocazie notabilă (82), dar mingea expediată de el din afara careului a ocolit poarta. Universitatea este la a doua victorie consecutivă în campionat cu Corneliu Papură antrenor. 

Sepsi OSK este singura echipă din play-off fără victorie. În sezonul regulat, Sepsi OSK s-a impus cu 1-0 acasă, iar la Craiova scorul a fost egal, 1-1. Universitatea s-a impus cu 1-0 în ambele meciuri directe din play-off. Sepsi are nouă etape consecutive fără victorie, două egaluri şi şapte eşecuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel