U-Banca Transilvania, Fenerbahce, Partizan şi Mornar Bar participă la un turneu amical la Cluj

Echipele masculine de baschet U-Banca Transilvania, Fenerbahce Beko, Partizan NIS şi Mornar Bar participă la un turneu amical la Cluj-Napoca care va fi găzduit de BT Arena în perioada 14-15 septembrie, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES. 

Intitulat "League of the 4", turneul de baschet internaţional este al treilea eveniment din cadrul ediţiei de anul acesta a Sports Festival. 

Meciurile se vor desfăşura după următorul program:

Sâmbătă, 14 septembrie: 
Semifinala 1: Mornar Bar (Muntenegru) - Partizan Belgrad NIS (Serbia);
Semifinala 2: U Banca Transilvania (România) - Fenerbahce Beko (Turcia);

Duminică, 15 septembrie: finala mică / finala mare.

Biletele pentru turneul de baschet vor fi puse în vânzare vineri, 26 iulie, începând cu ora 12.00, pe site-urile www.sportsfestival.com şi www.entertix.ro. Costul unui bilet "Early Bird" porneşte de la 20 de lei, iar abonaţii U-BT beneficiază permanent de preţurile "Early Bird". Copiii până la 5 ani au acces gratuit, iar cei cu vârsta de peste 5 ani vor putea intra la meciurile de baschet cu bilete în valoare de 10 lei.

Fenerbahce a ajuns de 5 ori consecutiv în ultimii 5 ani în turneul Final 4 al Euroligii. Partizan este fosta campioană a Euroligii şi a câştigat de 21 de ori campionatul Serbiei. Superstaruri ca şi Jan Vesely, Leo Westermann, Nikola Kalinic, dar şi Novica Velickovic, şi-au anunţat prezenţa la Cluj-Napoca. 

Actualul antrenor al U-BT, Dusko Vujosevic, este o legendă a clubului Partizan, fiind antrenor acolo 11 ani. De la venirea lui la Partizan în 2001, a câştigat cu echipa nouă campionate naţionale consecutive (2002-2010), patru cupe (2002, 2008, 2009, 2010) şi patru titluri consecutive în Liga Adriatică (2007-2010), fiind cel mai de succes antrenor din istoria clubului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel