TVR dă lovitura! A cumpărat drepturile tv pentru Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci 2014 şi pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro 2016 vor fi transmise, în România, de TVR.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) va achiziţiona, pentru o sumă de 2 milioane de euro, drepturile TV şi de internet.

Claudiu Săftoiu a înaintat Consiliului de Administraţie al televiziunii publice o notă de fundamentare în vederea achiziţionării acestor drepturi TV. Săftoiu scrie că Jocurile Olimpice reprezintă cea mai importantă competiţie a planetei.

"În întreaga istorie a TVR, acesta a fost deţinătorul permanent al drepturitor TV atât pentru ediţiile Jocurilor Olimpice de iarnă, cât şi de vară. În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr. 41/ 1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, înaintăm spre dezbatere şi aprobare Consiliului de Administraţie proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract cu firma de drepturi sportive Sportfive pentru a achiziţiona, în exclusivitate pentru teritoriul României, drepturile TV şi de internet pentru Jocurile Olimpice de Iarnă Soci 2014 şi Jocurile Olimpice de Vară Rio de Janeiro 2016, pentru suma de 2.000.000 de euro", se spune în nota de fundamentare semnată de Claudiu Săftoiu.

Consiliul de Administraţie al TVR a decis cu unanimitate de voturi ca SRTv să achiziţioneze, pentru 2 milioane de euro, drepturile de difuzare pentru Jocurile Olimpice de la Soci şi de la Rio de Janeiro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel