Țuțuianu, despre întoarcerea în PSD: Eu am rămas un om de centru-stânga

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Senatorul Adrian Țuțuianu a răspuns unei întrebări intens vehiculate în mass-media despre o posibilă întoarcere a sa în PSD.

Adrian Țuțuianu, acum în Pro România, a lămurit subiectul întoarcerii sale în PSD, în emisiunea ”Legile Puterii”, de miercuri seara:

”De vreo două săptămâni eu tot aud că voi fi invitat în PSD. N-am discutat cu nimeni. Sunt într-un alt proiect politic, mă ocup de el foarte serios. În al doilea rând, vreau să vă spun că toți cei care m-au exclus pe mine din partid, unii ridicând două mâini atunci pe motiv că am adus prejudicii de imagine, sunt în jurul mesei cu domnul Ciolacu și este cam greu să stăm la aceeași masă”, a spus Țuțuianu.

”Sunt oameni cu care nu am același mod de a vedea politica. Eu n-am auzit dincolo de această idee de a ne repatria pe noi cum se schimbă PSD. Eu am rămas un om de centru stânga. Cred că este nevoie de o stângă puternică, care să echilibreze scena politică, în condițiile în care PNL are, astăzi, aproape tot”, a lămurit situația senatorul Adrian Țuțuianu, la Realitatea Plus.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25