Tusk, polonezul care a impresionat România. Nazare: Și noi avem astfel de politicieni!

Alexandru Nazare
Alexandru Nazare

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alexandru Nazare, a explicat de ce polonezii, conaționali ai președintelui Consiliului European, Donald Tusk, au reușit să fie câștigători în relația cu Uniunea Europeană. 

"De ce polonezii au reușit și noi nu? Pentru ca polonezii au ales sa ii reprezinte in Parlamentul European politicieni bine pregătiți din toate punctele de vedere, buni negociatori, buni diplomați și patrioți. Pentru ca politicienii polonezi si-au reprezentat tara cu mândrie si cu onoare si au negociat permanent la sânge in interesul exclusiv al țării lor. Și nu in ultim rând, pentru ca au fost uniți in jurul interesului național indiferent de luptele politice din interior", a scris Nazare pe Facebook. 

Ce ar trebui să facă partidele din România

Liberalul afirmă că și România are politicieni ca Donald Tusk însă ca aceștia să se afirme sunt necesare niște condiții esențiale.

"Poate prestația de aseară a domnului Donald Tusk ne va da de gândit și ne va inspira ca atare la alegerile europarlamentare ce vor avea loc in aceasta primăvara. Și noi avem astfel de politicieni! Trebuie doar ca partidele sa iși schimbe un pic criteriile de selecție și romanii sa fie mai atenți la vot! In primul rând sa iasă la vot! Pentru mine Preşedintele Consiliului European Donald Tusk este exemplul de politician european de succes al anului 2019.Multumim pentru ca arați respect poporului roman cunoscându-i cultura, valorile și personalitatea, domnule Donald Tusk! Multumim, Polonia! Multumim, Uniunea Europeană!", a adăugat Nazare. 

VEZI ȘI:

Donald Tusk, discurs la Ateneul Român. Cine L-A TRADUS

Tusk: Prima mașină a socrului meu, o Dacie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel