Turneul de la Cincinnati. Andy Murray, optimist înaintea revenirii la simplu

Tenismanul britanic Andy Murray a ţinut să dea asigurări în privinţa formei sale fizice, înainte de a juca din nou în proba de simplu, după o lungă perioadă, cu ocazia turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati (Ohio), informează AFP.

'Mă simt bine, trei sferturi dintre antrenamentele mele au fost bune', a declarat scoţianul, triplu campion de Mare Şlem, aflat în prezent pe locul 325 mondial, la şapte luni de la operaţia sa la şoldul drept. 'Mă refac bine după antrenamente, m-am recuperat perfect după fiecare sesiune. Este diferit să joci meciuri, însă la un moment dat trebuie să faci acest lucru', a adăugat dublul campion olimpic la simplu (2012, 2016).

'Chiar dacă senzaţiile mele sunt bune, nu mă aştept să mă descurc la fel de bine pe teren ca înainte de operaţie. Mai sunt încă unele îmbunătăţiri de adus, iar pentru asta este nevoie de timp', a adăugat Murray, campion la Cincinnati în 2008 şi 2011. Andy Murray a început să joace la dublu din luna iunie, câştigând turneul de la Queen's alături de spaniolul Feliciano Lopez, însă nu a mai disputat niciun meci de simplu de la Openul Australiei din luna ianuarie. El s-a temut la un moment dat că va fi nevoit să pună capăt carierei sale în circuitul ATP, din cauza problemelor de sănătate.

Luni, britanicul îl va înfrunta pe francezul Richard Gasquet în primul tur la Cincinnati, competiţie care serveşte drept pregătire în vederea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, care va debuta pe 26 august la New York. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel