Turneul Campioanelor. Poziția Simonei Halep după Indian Wells

Simona Halep a rămas în fruntea clasamentului WTA, însă e în continuare pe locul 2 în clasamentul luat în calcul pentru Turneul Campioanelor, de la final de an.

Românca e depăşită în continuare în această ierarhie de daneza Caroline Wozniacki, care are 2.750 de puncte, 430 în plus faţă de constănţeancă.

Şi o altă jucătoare din România stă foarte bine în acest clasament. Mihaela Buzărnescu este pe 15, cinci poziţii mai jos faţă de precedenta ierarhie.

Monica Niculescu este pe 24 în clasament, trei poziţii mai jos decât anul trecut, Irina Begu pe 50, Ana Bogdan pe 58, iar Sorana Cîrstea pe 60.

Cea mai spectaculoasă ascensiune a realizat-o Naomi Osaka, informează Digi Sport. După ce a câştigat trofeul de la Indian Wells, japoneza a urcat 19 poziţii în topul pentru Turneul Campioanelor, de pe 25 pe 6.

Finalista Daria Kasatkina a urcat şi ea patru poziţii, de pe locul 11 până pe 7.

Simona Halep participă la turneul Premier Mandatory de la Miami care va debuta mâine. Alte trei românce sunt pe tabloul principal: Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu, mai scrie sursa citată.

Turneul Campioanelor este programat în acest an între 22 şi 28 octombrie, tot în Singapore, unde va avea loc pentru ultima oară. Competiţia se va muta din 2019 la Shenzhen.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel