Turneul Campioanelor. Simona Halep, șanse să rămână nr. 1 WTA

Franțuzoaica Caroline Garcia a obținut ultimul bilet pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, marea finală a circuitului profesionist feminin, care va avea loc în perioada 22-29 octombrie, a anunțat joi WTA.

Garcia, numărul 9 mondial, a profitat de retragerea britanice Johanna Konta din turneul de la Moscova, din cauza unei accidentări la piciorul stâng, un forfait care i-a permis lui Garcia să devină a opta jucătoare care va lua parte la competiție, după Simona Halep (România), Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina), Venus Williams (SUA), Caroline Wozniacki (Danemarca) și Jelena Ostapenko (Letonia).

Caroline Garcia este prima reprezentantă a Franței calificată la finala WTA în ultimii 11 ani, după Amelie Mauresmo, care a participat la ediția 2006 a Turneului Campioanelor. Mario Bartoli a figurat ca primă rezervă la edițiile din 2007 și 2011.

[citeste si]

Duminica trecută, Garcia a învins-o în două seturi, 6-4, 7-6 (7/3) pe Simona Halep în finala turneului WTA de la Beijing.

Pentru a râmâne pe numărul 1 WTA, Simona Halep are nevoie de un parcurs bun la Singapore, diferența de puncte din Top 3 WTA este destul mică. Acum, Halep are 6.175 de puncte, iar ocupanta locului secund, iberica Garbine Muguruza, are 6.135 puncte. Pentru supremație se mai bat și ocupantele locurilor 3 și 4 WTA, Karolina Pliskova (5.605 p.), respectiv Elina Svitolina (5.465 p.).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel