TURNEUL CAMPIOANELOR 2015 - SIMONA HALEP dă cărțile pe față: ”Românii vor să câștig totul, dar nu sunt robot!”

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep are parte de o grupă teribilă la Turneul Campioanelor 2015, urmând să întâlnească doar adversare care i-au pus mari probleme în duelurile directe de-a lungul timpului. Românca de pe locul 2 WTA va debuta la Singapore duminică, de la ora 09:00, împotriva italiencei Flavia Pennetta, locul 8 WTA, care a eliminat-o în semifinalele de la US Open 2015. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În România, lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci important şi apoi să pierd unul mai puţin important", a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În ciuda faptului că are parte de o grupă extrem de dificilă şi a presiunii care apasă pe umerii săi, Simona Halep rămâne optimistă, mai ales că problemele de la picior care au forţat-o să se retragă la turneul de la Beijing au dispărut: "Acum joc fără dureri. Sper să fie în regulă, dar trebuie să am grijă".

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Anul trecut, sportiva noastră a jucat finala la Turneul Campioanelor, pe care a pierdut-o în faţa Serenei Williams, după ce, în faza grupelor, o învinsese categoric pe americancă.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experiență. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut", a declarat Simona Halep.

[citeste si]

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Primul meci al româncei de la actuala ediţie va fi cel cu Flavia Pennetta, jucătoare calificată în premieră la turneul care încheie sezonul feminin şi în faţa căreia a pierdut în semifinale la US Open. Simona Halep speră că va reuși să-și ia revanşa în fața câștigătoarei de la Flushing Meadows, dar este conștientă că nu va avea o misiune uşoară.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "E ultimul ei turneu și nu are nimic de pierdut. Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îți poate îngreuna situația, așa că voi încerca să fac un meci cât mai bun", a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Probabil cel mai aşteptat duel din Grupa Roşie este cel cu Maria Sharapova, singura jucătoare de top pe care Simona nu a reuşit încă să o învingă. Cea mai dureroasă înfrângere a fost cea din finala de la Roland Garros, din 2014.

SIMONA HALEP - TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Când a fost întrebată despre rusoaică, Simona Halep a răspuns relaxată şi sigură pe ea: "Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o şansă și știu cum să joc împotriva ei acum", a declarat sportiva noastră, care a precizat că meciul cu Maria Sharapova vine la momentul potrivit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel