TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Maria Sharapova - Simona Halep: Rusoaica o ia pe urmele româncei

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Rusoaica Maria Sharapova, noul loc 2 WTA, a luat o decizie surprinzătoare înainte de Turneul Campioanelor 2014, care va începe pe 20 octombrie.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. După ce a câștigat turneul de la Beijing și a trecut peste Simona Halep în ierarhia mondială, Maria Sharapova a decis să nu participe la turneul organizat în ţara sa natală.

Vezi și: Oficial! Halep a coborât în clasamentul WTA, după 7 săptămâni pe locul 2

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Rusoaica nu va juca la Moscova, în competiția dotată cu premii în valoare de peste 700.000 de dolari, deşi ar fi avut o bună oportunitate de a se apropia de liderul WTA, Serena Williams.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Nu am participat niciodată la un turneu pentru puncte. Nici la juniori, nici la profesionişti. Sănătatea va fi întotdeauna pe primul loc. Am avut un an excelent şi voi juca ultimul turneu (n.r. - Turneul Campioanelor) cu obiectivul de a face un rezultat bun", a anunțat Maria Sharapova, conform gsp.ro.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Turneul de la Moscova se va desfășura în perioada 13-19 octombrie. Simona Halep s-a impus anul trecut în capitala Rusiei, însă în 2014 nu îşi va putea apăra trofeul, pentru că nici ea nu se va alinia la startul competiției.

Citește și: Halep, desființată după abandonul de la Beijing: Nu poți renunța când ai chef

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel