Turneu Roma. Vești bune pentru Simona: Trei favorite, eliminate din primul tur

Trei favorite în turneul de la Madrid au fost eliminate încă din prima fază a competiției.

În primul tur la Roma, franţuzoaica Alize Cornet, poziţia a 53-a în ierarhia mondială, venită din calificări, a eliminat-o surprinzător pe belarusa Arina Sabalenka, locul 10 WTA şi cap de serie nr. 9, în două seturi, 6-1, 6-4. Alize Cornet va juca în turul 2 cu spaniola Carla Suarez Navarro (31 WTA), care a trecut de ucraineanca Daiana Iastremska (41 WTA) 6-4, 1-6, 6-3. Aryna Sabalenka se afla pe partea de tablou a Simonei Halep și ar fi putut să o întâlnească pe campioana noastră în semifinale.

O altă surpriză este eliminarea chinezoaicei Qiang Wang, favorită 15 și posibilă adversară pentru Halep în optimile de finală, care a fost întrecută de cehoaica Katerina Siniakova.

Marți, daneza Caroline Wozniacki, locul 12 mondial şi favorită nr. 11, a abandonat, după ce pierduse primul set în faţa americancei Danielle Collins, cu 6-7 (5/7), în turul inaugural al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.452.538 dolari. Wozniacki, semifinalistă la Roma în 2011, a abandonat din cauza unei probleme la gamba stângă.

Alte rezultate înregistrate marţi în primul tur: Daria Kasatkina (Rusia) - Irina Begu (România) 6-2, 7-6 (7/5) Maria Sakkari (Grecia) - Anastasia Pavliucenkova (Rusia) 6-1, 7-5.

Simona Halep joacă la turneul de la Roma în această săptămână după ce la WTA Madrid 2019 a pierdut finala cu Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. La Roma ea are de apărat 585 de puncte în clasamentul WTA. După care urmează al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Citește și:

Simona Halep, mesaj în forță înainte de turneul de la Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel