Turneu Moscova: Irina Begu, rezultat uriaș după un meci dramatic

Irina Begu s-a calificat în semifinalele Turneului de la Moscova după un meci extrem de dramatic.

Irina Begu a învins-o pe Vera Lapko (167 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA de la Moscova, scor 6-3, 4-6, 7-5, la finalul unui meci care a durat aproximativ două ore şi jumătate, scrie GSP.

În semifinale, Irina Begu o va întâlni Daria Kasatkina (28 WTA), care a trecut în două seturi, 6-4, 6-3 de Aliaksandra Sasnovich (100 WTA). Rusoaica o conduce pe Begu în raportul întâlnirilor directe cu scoruld e 4-1. Va fi al treilea meci între cele două jucătoare anul acesta, după Brisbane, Doha şi Charleston, toate câştigate de Kasatkina.

După ce a câştigat primul set fără mari emoţii cu Lapko, românca a fost pusă deseori în dificultate de unghiurile găsite de bielorusă, dar şi de loviturile puternice al jucătoarei de 19 ani.

În decisiv, Irina s-a văzut nevoită să salveze o minge de meci, pe serviciul bielorusei, înainte de a face break în ultimul game şi de a închide meciul după aproape două ore şi jumătate.

A fost prima confruntare între Irina Begu şi Vera Lapko, în condiţiile în care jucătoarea de 19 ani a participat anul acesta preponderent la turnee ITF.

În turul al doilea, Begu a eliminat-o pe favorita a patra, Anastasija Sevastova, în timp ce Vera Lapko, venită din calificări, a trecut de Daria Gravrilova, care s-a retras în setul secund, la scorul de 6-3, 3-1 pentru bielorusă.

Pentru calificarea în semifinale, Irina Begu va fi recompensată cu 42.080 dolari şi 185 de puncte WTA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel