Turneu Doha. Monica Niculescu - Maria Sharapova, meci infernal pentru româncă

Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu (30 de ani, 92 WTA) s-a calificat astăzi pe tabloul principal al turneului Premier de la Doha, care va începe luni.

Românca a trecut în ultimul act al calificărilor de nemțoaica Andrea Petkovici (30 de ani, 106 WTA), scor 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute.

Românca nu a avut însă prea mult noroc la tragerea la sorți pentru primul tur: sorții i-au scos-o în cale pe rusoaica Maria Sharapova (30 de ani, 41 WTA). Partida va avea loc luni, de la ora 15:30, scrie GSP.

Pe lângă Niculescu, alte patru românce, în frunte cu Simona Halep, sunt prezente pe tabloul principal al turneului de la Doha.

[citeste si]

Totodată, în turul III, Simona Halep o poate avea ca adversară pe Anastasija Sevastova sau Donna Vekici. Primul meci tare pentru Simona ar putea fi în sferturi, unde ar putea da peste Karolina Pliskova. Pentru un loc în finală, Simona ar putea să joace împotriva lui Garbine Muguruza.

La turneul de la Doha Irina Begu joacă în primul tur cu Samantha Stosur, iar Mihael Buzărnescu o va întâlni pe Lesia Tsurenko. Pe partea Simonei este o singură româncă, Sorana Cîrstea, ca joacă în turul I cu Maria Sakkari, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel