Turneu Adelaide. Simona Halep - Arina Sabalenka, REZULTAT FINAL

Simona Halep a fost învinsă de Ariana  Sabalenka în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide (Australia).

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de belarusa Arina Sabalenka, cu 6-4, 6-2, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide (Australia), dotat cu premii totale de 848.000 de dolari.

Sabalenka (21 ani, 12 WTA), a şasea favorită, s-a impus în doar 69 de minute în faţa româncei (28 ani, 4 WTA), care s-a impus în ambele sale dueluri anterioare, în 2018, în sferturi la Shenzhen, cu 6-2, 6-2, şi în semifinale la Cincinnati, cu 6-3, 6-4. Halep a câştigat primul ghem al confruntării (break), dar apoi Sabalenka a condus cu 2-1.

Belarusa a reuşit desprinderea la 4-2, însă românca a revenit şi a egalat, 4-4, Sabalenka reuşind apoi două ghemuri consecutive, care i-au asigurat câştigarea primului set. În actul secund, Sabalenka a condus cu 5-0, ajungând astfel la şapte ghemuri câştigate consecutiv, după care s-a impus cu 6-2. Sabalenka a avut 5 aşi, iar Halep a comis 2 duble greşeli, românca având un procentaj foarte scăzut la serviciu. Halep va primi un cec de 22.400 dolari şi 100 puncte WTA pentru participare, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel