Turiştilor din Berlin li se va oferi un tur gratuit al Memorialului Zidului Berlinului, dacă ajută la curăţarea parcurilor oraşului

Turiştilor din Berlin li se va oferi un tur gratuit al Memorialului Zidului Berlinului şi un picnic, dacă vor contribui la curăţarea deşeurilor din parcurile oraşului, a declarat miercuri un consilier municipal, citat de DPA.

Rona Tietje, consilier al districtului Pankow, din estul capitalei Germaniei, a declarat că proiectul este o bună oportunitate "de a-i face pe oameni conştienţi de turismul durabil".

Un purtător de cuvânt al companiei care oferă tururile, în cooperare două districte berlineze, a declarat că proiectele similare demarate la Edinburgh, Paris, Barcelona, Amsterdam şi Dublin au fost bine primite, participanţii apreciind "experienţa de a se simţi parte a oraşului".

Trei acţiuni de curăţare sunt planificate pentru luna aceasta şi cea următoare în Mauerpark, un parc din nordul capitalei, de-a lungul căruia se întindea Zidul Berlinului şi în parcul Ernst Thaelmann, care poartă numele liderului comunist împuşcat de nazişti în august 1944.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel