Turiști și investiții într-un oraș din România. Ministrul Sportului: Onoare și bani la Craiova

Craiova ar putea deveni cel mai important centru sportiv din România, susține ministrul Tineretului, Ionuț Stroe. 

În acest moment, orașul se poate mândri cu o arenă de fotbal, o sală polivalentă la standarde ridicate, iar în construcție se află un stadion de atletism ce va putea fi folosit în curând. Toate acestea pot duce la organizarea de competiții internaționale și ar însemna atragerea de turiști și capital pentru Craiova.

”Din punct de vedere sportiv există un potențial enorm. Avem un stadion nou la standarde europene, avem o sală polivalentă relativ nouă, o construcție pe care puține orașe o au în acest moment, se construiește, și drag mi-ar fi să aflu că nu există niciun fel de problemă, un stadion de atletism. Toate acestea, împreună cu alte două obiective pe care le am acum în memorie, pot să transforme Craiova într-un oraș cu un pronunțat caracter sportiv”, a declarat ministrul Stroe, luni, la Oltenia Tv.

Onoare și bani la Craiova

Ministrul a făcut referire la celelalte două obiective ce ar putea fi renovate: bazinul Laguna Albastră și stadionul Tineretului.

”Putem să întregim acest complex cu un bazin de înot, și mă refer la fosta Laguna Albastră, și îi provoc și pe cei de la Consiliul Județean să facă ceva cu acel stadion, Tineretului, pe care-l au în administrare, din păcate abandonat. Dacă am pune toată această infrastructură într-un complex național eu vă asigur, nu că sunt ministrul Tineretului și Sportului, ci pentru că conștientizez valoarea sportivă instituțională, că în Craiova am putea organiza competiții care să facă imagine, onoare, bani, să aducă investiții”, a mai declarat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel