Turişti români, blocaţi în Lisabona: Nu ştim cu ce vom pleca

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Zeci de turişti români, printre aceştia numărându-se şi copii, au rămas blocaţi în Lisabona.

UPDATE: ”Ambasada României în Republica Portugheză are în atenție situaţia cetăţenilor români blocaţi pe Aeroportul din Lisabona. 

Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, încă de la momentul sesizării, demersuri pe lângă compania aeriană, pentru a verifica situaţia actuală a cetăţenilor români.

De asemenea, reprezentanţii misiunii diplomatice se află în legatură permanentă cu grupul de cetăţeni români, precum şi cu agenţia de turism din România, pentru a identifica soluţii în rezolvarea situaţiei în care se află aceştia.

Misiunea diplomatică română monitorizează cazul şi menţine contactul neîntrerupt cu compania aeriană şi agenţia de turism din România, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară”, se arată într-un comunicat al MAE.

---

„Ni s-a comunicat cu zece minute înainte de ora îmbarcării că zborul spre Bucureşti este anulat. Acum stăm cu bagajele în holul hotelului. Nu ştim cu ce vom pleca. Pleacă grupuri mici în funcţie de locurile disponibile la companii aeriene", a spus, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Mihaela.

„Aşteptăm să sosească la recepţia hotelului liste cu numele turiştilor", mai spune Mihaela, de profesie medic. Urma să fie de gardă, însă acum nu mai poate ajunge în timp util la muncă.

Se pare că este vorba despre compania aeriană TAP Portugal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel