Turiști amenințați de un bărbat, la Bâlea Lac. S-a dovedit a fi o alarmă falsă

Turiștii de la Bâlea Lac au fost amenințați de un bărbat cu un ac și o seringă. Autoritățile au fost alertate imediat, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.  

UPDATE: Un bărbat care a vrut să ajute un turist, duminică, în zona Lacului Călțun din județul Argeș, a fost reclamat că ar fi agresiv și amenință cu o seringă, scrie Mediafax. 

Potrivit IJJ Argeș, în urma unei solicitări venite de la Salvamont o patrula de jandarmerie de la postul montan Arefu a fost trimisă, duminică, spre zona Lacului Călțun unde se afla un turist care a anunțat că grupul cu care se deplasa pe un traseu a fost amenințat de un bărbat cu o seringă.

După ce au ajuns la locul indicat, jandarmii au identificat persoana despre care s-a pretins că a fost agresivă și au constatat că fapta reclamată nu se confirmă.

„În realitate bărbatul a observat o persoană din grup că nu se simte bine și a vrut să le acorde ajutor dar aceștia s-au speriat si au cerut ajutor autorităților", au declarat reprezentanții IJJ Argeș.

Aceștia au mai declarat că bărbatul a fost controlat, dar asupra lui nu s-a găsit niciun obiect periculos sau interzis.

 

- Știrea inițială - 

Un bărbat a amenințat turiștii de la Bâlea Lac cu un ac cu seringă, anunță România TV. Nu se știe momentan dacă este vorba despre o persoană care are sau nu discernământ și nu se cunoaște de asemenea nici dacă în seringă se afla vreo substanță periculoasă. 

Turiștii au alertat imediat autoritățile la 112. Incidentul a avut loc pe traseul între Lacul Călțun și Bâlea Lac. 

În zonă este foarte multă lume datorită vremii frumoase. 

Salvamontiștii, polițiștii și jandarmii au intervenit imediat la fața locului, iar o anchetă a fost deschisă în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel