Turcan, moțiune de cenzură: Există parlamentari PSD care o vor susține

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri că există parlamentari PSD care vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR. 

"Vom vedea că sunt membri ai PSD care vor susţine şi moţiunea de cenzură pe care PNL a iniţiat-o", a afirmat Raluca Turcan, la Parlament. 

Liderul PNL a precizat că parlamentari social-democraţi au votat amendamentele depuse de liberali la bugetul de stat. 

Ea a solicitat din nou abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale. 

"Mai avem şapte zile în care să eliminăm această tensiune foarte mare din societate şi încercarea de a trage România spre zona gri legislativă din anii '90", a spus Turcan. 

De asemenea, liderul PNL a solicitat parlamentarilor PSD ca, în cazul în care nu este abrogată OUG, să voteze proiectul liberalilor privind abrogarea acestui act normativ. 

"Răul făcut este deja foarte mare şi dacă mai aveţi un minim de respect faţă de această ţară trebuie să fie ascultată vocea românilor. Liviu Dragnea a demonstrat până acum că este rupt nu doar de vocea străzii, ci şi de propriul partid. Liviu Dragnea este tot mai izolat. Am văzut deja semnale de desolidarizare din partea unor membri PSD faţă de deciziile conducerii, faţă de intenţia domnului Dragnea de a-şi subordona total România, vor mai avea astfel de desolidarizări", a spus Raluca Turcan, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel