Turcan-Dragnea, solicitare: Vreau să știu cât a costat deplasarea

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că își dorește să știe cât a costat deplasarea președintelui Camerei, Liviu Dragnea, liderul social-democraților, în Statele Unite ale Americi, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

"Domnul Dragnea a fost plecat în Statele Unite ale Americii și încă nu știm în ce condiții a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dacă a fost pe bani publici sau pe bani personali, iar dacă a fost pe bani personali eu cred că ar fi de interes pentru opinia publică să aflăm cât a costat acest demers", a declarat Turcan, într-o conferință de presă.

Ea a spus că deplasarea în SUA a fost folosită și în "bătălia internă" a liderului PSD. "Să te folosești de prezența la învestirea noului președinte al SUA pentru bătălia ta internă mi se pare mic, mi se pare o conduită mică. Nu de om de stat, nu de președinte al unui partid care a câștigat alegerile", a adăugat ea.

În opinia ei, acea deplasare în SUA a fost prezentată "ca un atac la președintele Klaus Iohannis, ca un mod sfidător de a te plasa în ochii cetățenilor români", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel