Urmărește emisiunea live


Turcan: PSD-ALDE, formă de şantaj la adresa lui Tudorel Toader

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că absenţa PSD şi ALDE de la votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei reprezintă "o formă de şantaj instituţional" la adresa lui Tudorel Toader. 

"Absenţa celor din PSD-ALDE la votul pe moţiunea simplă reprezintă de fapt o formă de şantaj instituţional la adresa lui Tudorel Toader. Practic, astăzi, PSD şi ALDE, într-un comportament tipic infracţional, s-au folosit de Camera Deputaţilor pentru a pune presiune pe ministrul Justiţiei să rezolve temele de parcurs pe care i le-au stabilit - modificările la Codul penal şi legea amnistiei şi graţierii, principalul instrument prin care Liviu Dragnea îşi mai ţine partidul în mână. (...)

Parlamentul a ajuns să fie folosit în reglarea de conturi între taberele din PSD, să nu ne imaginăm că există tresăriri de bună credinţă cu privire la nerealizările administrative sau în politici publice ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Nu, Tudorel Toader mai are de bifat câteva cerinţe exprese care ţin de interesele infractorilor şi asta i-au cerut astăzi, prin fuga din Parlament, PSD şi ALDE ministrului Justiţiei", a afirmat Turcan la Parlament. 

Vezi şi: Cioloş, avertisment: O să îi chem la tribunal

Suspendare vot moțiune anti - Toader. Dragnea: Dăm șansa Opoziției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel