Incendiu în Dunavăţu de Jos. Pensiuni în pericol de a fi cuprinse de flăcări

Incendiu - imagine ilustrativă
Incendiu - imagine ilustrativă

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta intervin, în noaptea de joi spre vineri, la Dunăvaţu de Jos, pentru a preveni extinderea la pensiuni şi la un ponton dormitor a unui incendiu care se manifestă la o suprafaţă stuficolă. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu, a declarat presei că joi pompierii au intervenit pentru stingerea a zece incendii care au cuprins o suprafaţă totală de 36 de hectare de vegetaţie uscată, stuf şi viţă-de-vie, cauza probabilă a acestora fiind "foc deschis în spaţii deschise". Cel mai dificil de gestionat este incendiul la Dunăvaţu de Jos, unde flăcările care se manifestau pe o suprafaţă de vegetaţie uscată ameninţau să cuprindă o pensiune. 

"Accesul se poate face doar cu barca şi pe canale. Vegetaţia este înaltă şi favorizează propagarea cu repeziciune a focului. (...) Sunt mai multe pensiuni. Pompierii au refulat apă pe acoperişuri pentru a le răci şi aşteaptă focul în dreptul primei pensiuni", a menţionat reprezentantul ISU Delta. Daciu a mai spus că în apropierea pensiunilor se află şi un ponton dormitor. Potrivit sursei, nu au fost persoane evacuate şi deocamdată nu se poate menţiona o cauză probabilă a sinistrului din Dunavăţu de Jos.

Vezi şi: Astrolog DCNews, element SURPRIZĂ: Partidele vor fi șifonate

Mișcare DECISIVĂ pentru Bădulescu. Mutu: Nu ne putem juca cu așa ceva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel