Tulcea, incendiu. Intervenţie dificilă a pompierilor

Pompierii tulceni au intervenit în condiţii dificile, în noaptea de duminică spre luni, timp de aproape de trei ore, pentru stingerea unui incendiu în urma căruia au ars două locuinţe din cartierul Vărărie, de la marginea municipiului reşedinţă.

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta al judeţului Tulcea, Florentin Daciu, a anunţat că focul a izbucnit la coşul de fum neizolat termic faţă de materialele combustibile şi că ambele case erau locuite în momentul producerii incendiului, dar persoanele respective s-au autoevacuat. 'Misiunea pompierilor a fost îngreunată din pricina drumului îngust, neavând posibilitatea de a ajunge cu autospecialele lângă cele două case', a menţionat Daciu.

Pagube importante

Pentru stingerea flăcărilor, cei 14 subofiţeri au utilizat un dispozitiv lung de la cele două autospeciale până la locul intervenţiei. 'Mobilier, electrocasnice şi alte bunuri au fost evacuate, dar acoperişurile şi plafoanele ambelor case au fost distruse aproape în întregime', a mai spus reprezentantul ISU Delta. În urmă cu mai mulţi ani, administraţia locală a semnalat faptul că în cartierul Vărărie există persoane care şi-au extins curţile sau locuinţele pe terenurile din imediata apropiere a suprafeţelor pe care aveau autorizaţie şi împiedică, astfel, accesul autospecialelor de stins incendii la casele vecine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel