Tudose s-a supărat pe Rifai: Vă fac să plecați dvs. din emisiune! Replici explozive la Realitatea Plus

S-au aprins spiritele la Realitatea Plus. Replici explozive între Claudiu Manda, Mihai Tudose și Denise Rifai, realizatoarea emisiunii ”Legile Puterii”. 

Mihai Tudose s-a arătat deranjat, la Realitatea Plus, de nemulțumirea jurnalistei Denise Rifai față de răspunsurile pe care le dă. ”Asta e meseria mea” a replicat Denise Rifai, adăugând: ”Nu e firesc să vă întreb?”.

”Ba da, întrebați-ne, dar acceptați și răspunsurile”, a continuat Mihai Tudose, care a mai afirmat că nu tot ce se întâmplă pe scena politică se întâmplă cu un scop ascuns. 

”Dar le-am acceptat, dar v-ați supărat rău” a remarcat Denise Rifai. ”Mai mult ne certați” a completat Claudiu Manda, care a continuat cu o serie de explicații despre strategia de schimbare a PSD. ”Vedeți, domnule Tudose, ce răspuns diplomat a dat dl Manda?” a remarcat Denise Rifai. ”Nici ăsta nu vă convine, dar facem altceva, ne întrebați și ne spuneți și ce să răspundem? Atunci o să avem și consens” a venit răspunsul lui Claudiu Manda. 

Ulterior, vorbind despre cursa de la Capitală pentru alegerile locale, Mihai Tudose a afirmat: ”Dacă mă întrerupeți și acum...”. ”Plecați din emisiune, ia!” a completat Denise Rifai. ”Nu plec eu, vă fac să plecați dvs” a fost replica lui Tudose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel