EXCLUSIV  TUDOSE, REMANIERE GUVERN. Miniștrii pe care-i schimbă

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni seară, la Antena 3, că va schimba miniștrii cu probleme penale și pe cei cu performanțe slabe. Informațiile DCNews sunt altele. Lista miniștrilor care urmează să fie schimbați e distrugătoare pentru Liviu Dragnea. 

Premierul Mihai Tudose a afirmat că tensiunile cu Liviu Dragnea sunt în punctul cel mai înalt și situația nu poate fi gri. 

Informațiile DCNews sunt că miniștrii care vor fi schimbați sunt Sevil Shhaideh- ministrul Dezvoltării Regionale, Carmen Dan- ministrul de Interne, Răzvan Cuc- ministrul Transporturilor, dar și Marius Dunca- ministrul Tineretului și Sportului, Florian Bodog- ministrul Sănătății. 

Carmen Dan și Sevil Shhaideh sunt cunoscute ca apropiate lui Liviu Dragnea. Sevil Shhaideh a fost secretar de stat în ministerul Dezvoltării Regionale când Liviu Dragnea era ministru. Carmen Dan a fost prefect de Teleorman și era cunoscută înainte de intrarea în Guvern ca foarte apropiată de liderul PSD. 

Singura care scapă este Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Ea nu va fi schimbată. Aceasta are susținerea totală a PSD. În ceea ce privește problemele penale, sunt pasate la Parlament. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel