Tudose, PREMIER desemnat de Iohannis. Chirieac, despre înscrierea în USR

Președintele Klaus Iohannis va anunța că interimar în această perioadă va fi Mihai Tudose. Șeful statului va susține o declarație de presă, în contextul în care PSD își schimbă pentru a doua oară premierul într-un singur an.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

"Conflictul l-a început Mihai Tudose, fără să aibă sprijinul partidului. Cine l-a sfătuit, l-a sfătuit rău. Aseară, Mihai Tudose a ieșit cu demnitate și cu fruntea sus, nu s-a agățat de funcție. Aseară a zis că nu va asigura interimatul. Dacă Mihai Tudose acceptă interimatul, atunci trebuie să plece din PSD. El ar justifica tot ce a făcut PSD, apoi se poate înscrie în USR", a zis Bogdan Chirieac. Aseară, Sorin Roșca Stănescu a fost singurul ziarist care a anunțat acest lucru, nu a fost crezut.

Tudose şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru luni seară, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras sprijinul politic.

[citeste si]

La plecarea de la reuniunea CExN, Tudose a anunţat că îşi va depune demisia şi nu va asigura interimatul funcţiei, adăugând că în locul său de programul zilei de marţi se va ocupa vicepremierul Paul Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel