EXCLUSIV  Tudose NU avea permis. Borza: Vrei să conduci Mercedes, ar trebui să te întrebi și asta...

Mihai Tudose spunea că nu poate să facă performanță la Guvern dacă i se dă un Trabant. Între timp, premierul s-a dat jos din mașină.

În acest context, Remus Borza, deputat independent, în prima ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News, a afirmat că una este să poți avea pretenția să conduci un Mercedes, altceva este dacă ai și permis.

"Spunea Mihai Tudose că vrea să conducă un Mercedes, dar i-a fost dat un Trabant. În ceea ce-l privește pe Mihai Tudose..., nu era vreo lumină. Vrei să conduci un Mercedes,  ar trebui să te întrebi dacă ai permis de el. Cred că pe carnetul lui Tudose scria doar Trabant. Nu era neapărat pentru Mercedes. Trebuie să ai și calificare... Din acest punct de vedere, Dăncilă, Tudose, Grindeanu nu pot spune că sunt niște premianți. Dar putem avea surprize. Haideți să încercăm o abordare pozitivă, să avem răbdare", a zis Remus Borza.

[citeste si]

Iată răspunsul integral:

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcţia de prim-ministru.

"În Parlament, după consultări, îmi este foarte clar - PSD dispune de o majoritate. Şi atunci, cântărind toate argumentele, ţinând cont de situaţia concretă din Parlament, am decis să dau PSD-lui încă o şansă şi să desemnez persoana propusă de partid, pe doamna Dăncilă. Dar acum PSD trebuie să performeze. Românii au mari aşteptări şi eu am mari aşteptări", a declarat şeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel