Tudose, la PRO România. Ponta: Este un avertisment!

Victor Ponta, liderul ProRomânia, a reacționat imediat la anunțul intrării în partidul său a unui alt fost premier PSD, Mihai Tudose.

Fostul premier a scris, marți, pe pagina sa de Facebook:

”Mihai Tudose este binevenit în Echipa ProRomânia / experiența lui politică și guvernamentală reprezintă un mare câștig pentru proiectul nostru prin care vrem să oferim o adevărată alternativă social democrată și profesionistă la ceea ce avem azi în România!

Înțeleg însă foarte bine cât de delicat este acest moment pentru el / ca și mine a făcut politică doar în PSD / ca și mine a luptat în zeci de campanii electorale alături de mi de oameni și nu și-a imaginat vreodată că va fi obligat să plece din propria "casă" din cauza unor traseiști și oportuniști care au confiscat PSD/ ca și mine s-a lăsat înșelat de câțiva indivizi care i-au jurat "prietenie" și l-au înjunghiat pe la spate fără scrupule/ sper să reușim la ProRomania să facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie și să evităm greșelile pe care le-am facut impreună!

Plecarea lui Mihai Tudose este și un avertisment pentru cei care încă stau cu capul plecat în fața lui Dragnea, Vâlcov, Codrin și alți indivizi de teapa lor / Grindeanu a fost exclus din PSD pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de distrugere a Justiției - Ponta a fost exclus din PSD pentru că nu a votat moțiunea de cenzură contra lui Grindeanu - Tudose a fost dat jos din funcție pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei ! Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!” este mesajul lui deputatului Victor Ponta, liderul ProRomânia.

Citește și:

Mihai Tudose, demisie PSD. Gorghiu: Acum începe să se joace

Mihai Tudose, DEMISIE din PSD: Nu se mai poate!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel