Tudose, ironic cu ministrul Carmen Dan: "Să o întreb ce mai găseşte prin casă?"

Premierul despre dispozitivul găsit de ministrul de Interne: "Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna; e o anchetă în curs".

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, că nu a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul găsit de aceasta în locuinţa sa, şeful Guvernului precizând că în acest caz este o anchetă în curs.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Carmen Dan după afirmaţiile acesteia referitoare la dispozitivul găsit în locuinţa sa, Mihai Tudose a răspuns: 'Recunosc că nu'. Totodată, şeful Guvernului a precizat că în acest caz este deschisă o anchetă a Parchetului. "Este o anchetă în curs, o anchetă a Parchetului în curs, deci nu comentăm", a declarat Tudose, la Palatul Victoria.

De asemenea, chestionat dacă va discuta cu ministrul Carmen Dan pe acest subiect, premierul Tudose a răspuns: '"Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna. Aşa să o întreb eu ce mai găseşte domnia sa prin casă, iertaţi-mă...".

[citeste si]

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seară, că a găsit în locuinţa sa un dispozitiv care pare a fi unul de înregistrare audio, precizând că a sesizat Poliţia care a deschis un dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel