Tudose, revocare Toader. Decizie după întâlnirea cu protestatarii

Proteste
Proteste

Premierul Mihai Tudose a avut în cursul săptămânii o întrevedere cu reprezentanții ONG-urilor care protestează în Piața Victoriei.

Într-un interviu la România TV, premierul a spus că: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu”, întrucât numitorul comun este ”posibilitatea dialogului”

”Un alt lucru extraordinar e că putem conveni că nu ne înțelegem. Să ne înțelegem, Guvernul nu poate să atace sau să suspende ceva ce nu există. Avem executiv și legislative. Am anunțat la începutul mandatului că Guvernul nu intră să modifice Codurile. Pentru asta există Parlamentul. Acest lucru, partenerii de discuție, reprezentații ONG-urilor, l-au solicitat în ianuarie. Ei solicitau să nu se întâmple asta în Guvern, ci să se ducă în Parlament. Ghice ce? Sunt la parlament acum (nr. - legile de modificare în Justiție). 

Totodată, în ceea ce privește revocarea lui Tudorel Toader, premierul Tudose a precizat că nu ONG-urile fac Guvernul ci Parlamentul. Acesta le-a transmis protestatarilor să câștige întâi alegerile, apoi să facă remanierea în Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel