Tudose și președinția României. Ce spune premierul despre o posibilă candidatură

Andi Miron / 11 ian 2018 / 09:10

În ultima vreme, au apărut mai multe zvonuri cu privire la o posibilă candidatură a lui Mihai Tudose la președinția României. 

Premierul Mihai Tudose demontează aceste zvonuri, precizând că nu este interesat nici de președinția României și nici de cea a partidului.

„Nu mă interesează preşedinţia partidului şi nici a României, că tot am auzit că mă pregătesc de nu știu ce", a declarat Mihai Tudose în emisiunea Jocuri de Putere, la Realitatea TV.

De asemenea, Tudose a completat că nu vrea să se facă de râs, iar PSD nu reprezintă proprietatea unei anumite persoane, indiferent de cine este aceasta.

„Mă interesază să nu mă fac de râs (...) Eu sunt premier desemnat de către partid. Sunt al partidului și prim-ministru al Romaniei, al partidului, iar partidul nu este al cuiva...'' a declarat premierul Tudose la „Jocuri de Putere".

În ceea ce privește relația premierului cu Liviu Dragnea, Tudose a precizat că relațiile dintre cei doi sunt sunt strict instituționale și pot continua fără probleme în forma actuală.

 

[citeste si]