Tudose - Dragnea, conflict în PSD. Daniel Constantin, mesaj

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Daniel Constantin a declarat că nu a fost deloc surprins de conflictul dintre premierul Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

Mai mult, Daniel Constantin este de părere că știrea zilei de ieri nu a fost escaladarea conflictului dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea ci retragerea TVA split.

"Cea mai importantă ştire de ieri şi de azi mi se pare cea legată de retragerea măsurii "TVA split"! După ce au isterizat agenţii economici cu această măsură, mă bucur că în cel de-al 12-lea ceas premierul Tudose şi-a dat seama că această măsură sufocă pur şi simplu IMM-urile! Cred că presiunea publică a oamenilor de afaceri (în primul rând) şi a oamenilor politici responsabili trebuie să existe în continuare până la respingerea OUG în Parlament! Conflictul scos acum la suprafaţă, Tudose - Dragnea, pentru mine nu este o surpriză! Am avertizat în momentul în care am ieşit din Guvern că nu poate rezista niciun executiv sub presiunea a doi oameni Tăriceanu - Dragnea care s-au schimbat radical după momentul în care au preluat puterea!

Nu pot guverna ţara! Sunt orbiţi de obiective personale! Şi acest lucru a creat cele mai multe conflicte interne pe care le-a avut vreo coaliţie vreodată, într-un interval atât de scurt de timp! Nici Tudose nu poate guverna cu programul conceput de Liviu Dragnea! Acesta a eşuat! Şi de aici tot felul de măsuri disperate din punct de vedere economic, unele "uitate", altele aplicate”, a scris Daniel Constantin, pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel