Tudorel Toader, schimbare. Norica Nicolai: A reușit să clatine statul

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Europarlamentarul Norica Nicolai a comentat decizia Comitetului Executiv Național al PSD de a îl schimba din funcția de ministru al Justiției pe Tudorel Toader.

"Nu știu dacă pot să comentez în vreun fel această schimbare. Știu clar că este un Guvern politic și fiind locul Partidului Social Democrat are posiiblitatea să ia această decizie. Eu, personal, regret schimbarea ministrului Toader. Sunt convinsă că a fost unul dintre cei mai buni miniștri de Justiție din România și rezultatele sale sunt evidente. A fost singurul care a reușit într-un fel să clatine statul paralel și sper ca ceea ce a început domnul ministru Toader, să continue un viitor ministru. Nu știu care este modalitatea prin care se va produce această schimbare, probabil se așteaptă la o demisie a ministrului Toader. Regret schimbarea sa, a declarat Norica Nicolai, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea News Line, de la România TV.

De asemenea, tot în CEX-ul PSD s-a votat ca Eugen Nicolicea să fie propunerea partidului pentru înlocuirea lui Tudorel Toader.

Vezi și: Schimbare Tudorel Toader. PSD a decis în CEx retragerea sprijinului politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel