Tudorel Toader, schimbare din Guvernul Dăncilă. SRS: Și-a consumat timpul

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a scris, pe Facebook, că nu are timp să răspundă tuturor dezinformărilor. Poziția sa în Guvernul Dăncilă este discutată chiar în aceste momente în CExN al PSD. 

Întrebat ce crede despre afirmațiile lui Tudorel Toader, Sorin Roșca Stănescu a răspuns, la Antena 3: "Domnul Tudorel Toader a avut foarte mult timp la dispoziție să răspundă acestor dezinformări la care se referă."

”Domnul Tudorel Toader și-a consumat timpul”

"Domnul Tudorel Toader și-a consumat timpul pe care PSD și societatea, în general, i l-au dat la dispoziție și a reușit să deranjeze toate taberele prin ezitările extraordinare de care se face vinovat și prin modul în care a tras de timp și a încercat să-i fenteze pe unii și pe alții", a mai opinat Sorin Roșca Stănescu.

În contextul discuțiilor despre revocarea lui Augustin Lazăr, Sorin Roșca Stănescu a subliniat că-n cazul Laurei Codruța Kovesi, ministrul Justiției a luat imediat inițiativa și s-a adresat Curții Constituționale. Sorin Roșca Stănescu este de părere că Augustin Lazăr va continua să conducă Parchetul General în pofida dezvăluirilor care apar despre domnia sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel