Urmărește emisiunea live


Tudorel Toader, schimbare de la Ministerul Justiției. Alistar, prima reacție din CSM

Victor Alistar
Victor Alistar

Membru CSM, Victor Alistar, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la decizia PSD de a îl schimba din funcția de ministru al Justiției pe Tudorel Toader. 

Victor Alistar a afirmat că nu știe ce va face președintele Klaus Iohannis în cazul lui Tudorel Toader, însă schimbarea acestuia de la Ministerul Justiției nu va pune capăt criticilor liderilor europene la adresa situației interne a României.

„Nu avem de unde să știm noi ce va face președintele. Știm care sunt deciziile CCR în această materie, dar ce se va întâmpla în mod efectiv în mediul politic tumultuos din România, având în vedere că este lună electorală, este greu de prezis. O asemenea competență aparține premierului și, de asemenea, Parlamentului, dacă se optează pentru varianta restructurării Cabinetului. (...) Avem o campanie electorală la nivelul întregii UE. Sunt grupuri politice care sunt în competiție. Deci, până nu se finalizează alegerile europarlamentare, atmosfera mai puțin obiectivă nu se va domoli. (...) Nu văd ca schimbarea ministrului Justiției să îmbunătățească sau să înrăutățească în vreun fel oglinda sau ecoul extern al dezbaterilor interne”, a spus Victor Alistar, într-o intervenție la Antena3, joi dimineața.

Vezi și: Scenariu spulberat de Toader. "Am văzut pe un post de televiziune"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel