Raport MCV. Tudorel Toader îi răspunde Ralucăi Prună: Să îi explice cineva!

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader i-a răspuns Ralucăi Prună care îi sugerase acestuia să șteargă postarea în care spunea că niciodată draftul de raport MCV nu a fost confidențial.

”Poate sa ii explice cineva Ralucai Pruna care este diferenta dintre clasificat si confidential, asa simplu ca sa inteleaga? Multumiri!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Raluca Prună, ministru tehnocrat în Guvernul Cioloș, îl atacase pe Tudorel Toader, ministrul Justiției din Guvernul Dăncilă.

"O nota de subsol. Pentru un domn Toader, dacă vi-l amintiți. Acum mai activ pe FB decât atunci când era ministru. Și care își inventează acum o biografie de mare luptător intr-ale transparenței. Ii sugerez ca, in buna tradiție, sa șteargă postarea in care spune ca niciodată draftul de raport MCV nu a fost confidential. E inexacta, ca sa fiu elegantă.

Eu cred ca Toader nu a văzut vreun draft de raport MCV vreodată, ca nu pare sa îl fi interesat. Și înainte sa inducă acum opinia publica in eroare și sa se bage in seama, ii reamintesc ca domnia sa ținea secret Raportul GRECO după ce fusese adoptat și ca numai presiunea publica enorma a făcut sa fie 'declasificat'. Așa ca mai usor cu transparenta pe scări. Și mai usor cu lecțiile pe FB și cu marile dezvăluiri - toate sunt istoria reinventată al unui mandat rușinos la ministerul justitiei", a scris Raluca Prună pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel