EXCLUSIV  Revocare Augustin Lazăr. Tudorel Toader: Vine o vreme a evaluării!

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a vorbit în exclusivitate la DC NEWS despre relația sa cu Augustin Lazăr și o posibilă revocare a procurorului general al României.

Ministrul Justiție a precizat că înainte de revocarea Laurei Codruța Kovesi, pe care era convins că președintele Klaus Iohannis o va pune în aplicare, i-a solicitat lui Augustin Lazăr ca în momentul în care se va pune problema inevitabilă a interimatului să nu afle din presă pe cine propune interimar ci să se consulte în prealabil. 

Potrivit lui Tudorel Toader acest lucru s-a și întâmplat. „O cunosc pe doamna Jurma, procurorul șef interimar și mi-am dat acceptul. Dacă e să precizez la rigoare, dânsul a propus și eu mi-am exprimat acordul. Ceea ce e firesc”.

În moementul în care analistul politic Bogdan Chirieac a precizat că în opinia sa „Augustin Lazăr este un om foarte echilibrat care s-a aflat sub vremuri”, Tudorel Toader s-a rezumat să precizeze: „Augustin Lazăr este procurorul general al Republicii”.

„Nu vreau să evit răspunsul. Vă dau însă un răspuns de principiu, general valabil: pentru oricare dintre noi, vine o vreme în care este supus evaluării!”, a transmis Tudorel Toader la DC NEWS.

Întrebat dacă Augustin Lazăr urmează să fie supus evaluării, ministrul justiției a adăugat:

„Mă repet, mă citez. Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”.

RĂSPUNSUL COMPLET:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel