Tudorel Toader, chemat de URGENȚĂ în România. Dăncilă, solicitare OFICIALĂ

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Viorica Dăncilă îi cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să vină de urgență în România după înregistrările privind DNA date publicității de Antena 3.

"Îl voi chema, cât mai repede, pe ministrul Justiției în România! Nu știu cu ce poate pleca, nu știu ora de avion, dar îi voi cere să vină cât mai repede în România având în vedere ultimele informații apărute în spațiul public. Mi se pare normal să se întoarcă în țară", a spus premierul.

Ministrul Justiției, în Japonia

Tudorel Toader este plecat în Japonia, într-o vizită oficială.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că va discuta cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la informaţiile potrivit cărora în anumite dosare s-ar fi încercat fabricarea de probe.

[citeste si]

Întrebată, la sediul PSD, dacă va discuta cu ministrul Justiţiei despre aspectele relatate în presă, potrivit cărora în anumite dosare s-ar fi fabricat probe, Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu am discutat. (...) Este plecat din ţară. Bineînţeles că vom avea o discuţie cu domnul ministru al Justiţiei. Ceea ce am văzut aseară (...) este îngrijorător pentru fiecare român. Vă daţi seama că şi în calitate de prim-ministru, văzând că (...) se încerca fabricarea probelor chiar pentru prim-ministru, nu sunt într-o situaţie foarte confortabilă, d-apoi un român care se gândeşte că trebuie să vadă în Justiţie dreptatea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel