EXCLUSIV  Tudorache (sector 1): Veşti bune pentru CIREŞARII şi aşteptări pentru RAPID

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit într-un interviu penttru DC News, despre intenţiile Primăriei şi intenţiile de a investi în sport şi în Parcul Cireşarii.

Prima problemă ridicată de moderatorul Val Vâlcu a fost cea a amenajării Lacului Străuleşti şi a momentului când aceasta poate să înceapă.

"Dac-ar fi Lacul Străuleşti la sector, cu siguranţă că m-aş apăca. Ţine de Primăria Capitalei, voi vorbi cu primarul general şi abia apoi vă pot da un răspuns...." a spus primarul.

Clubul Rapid, întrebare obsedantă...

"Legat de Clubul Rapid, am mai făcut o solicitare la începutul acestui an, către Ministerul Transporturilor, noi primăria vrem să ne implicăm în tot clubul Rapid. Vom vedea dacă ministerul este de acord, să ne implice şi pe noi în TOT clubul Rapid, nu mă refer doar la echipa de fotbal, aşteptăm acel răspuns. Putem investi în sport. Dacă vă referiţi la echipa de fotbal, vă pot spune că anul viitor echipa de fotbal Rapid va evolua în Liga a III-a. Nu va fi nicio problemă cu promovarea. În liga I... în 2020", a spus Tudorache.

Legat de baza Cireşarii, primarul sectorului 1 a spus:

"Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru şi, în această primăvară, vom primi parcul Cireşarii. Va ajunge la Administraţia Locală, după care vom putea investi acolo. Este în paragină în momentul de faţă."

Puteţi vedea tot interviul cu primarul Tudorache urmărind materialul de mai jos:

Interviul acordat DC News INTEGRAL cu primarul Sectorului 1 > AICI <

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel