EXCLUSIV  Tudorache - Iohannis, critici: Chiar își bate joc! Să nenorocești o Românie întreagă...

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 a vorbit despre întârzierea bugetului și refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l semna.

Daniel Tudorache a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre modul în care decizia lui Klaus Iohannis de a trimite bugetul de stat la CCR loveşte în toată administraţia publică, inclusiv în primarii care îl susţin pe preşedinte. 

"În Constituţie, chiar dacă îi dă câştig de cauză lui Iohannis, nu îi spune ca în termen "de ..." să semneze... Duce această campanie în extreme greu de înțeles. Nu înţeleg primarii PNL, care îl vor susţine. Ce pot spune? Ei înţeleg foarte bine. Au primit mai mulţi bani, nu contează. Trebuie să ai buget ca să funcţionezi. O primărie fără buget nu funcţionează. Ei ce spun? Nu dau socoteală în fața locuitorilor? Ce pot spune? "Da, domnule, noi îl susţinem pe Iohannis că nu e de acord cu acest buget". Nesemnând, îi încurcă şi pe ei, cum ne încurcă şi pe noi. Chiar sunt curios ce punct de vedere au aceşti primari", a spus Dan Tudorache.

"Cât de mult poate să conteze pentru el, că e o campanie electorală? Să nenoroceşti o Românie întreagă doar pentru a câştiga? Să câştige electorat prin nefuncționarea administrațiilor publice din toată ţara? Hai să nu ne batem joc de un popor de 18 milioane. Chiar îşi bate joc!", a mai spus primarul Sectorului 1.

Vezi și: Daniel Ghiță, critici dure: Mircea Badea are curajul și bărbăția...

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești pănâ la 10 kilograme

Interviul complet în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel