Tudor Gheorghe răspunde atacurilor. ”Plătesc o datorie morală”

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Maestrul Tudor Gheorghe a reacționat după ce fostul ministru al Educației Daniel Funeriu a lansat un atac la adresa sa. 

Tudor Gheorghe a intervenit în această seară la România TV unde și-a spus punctul de vedere după ce Daniel Funeriu a lansat un atac dur la adresa sa. 

VEZI AICI: Funeriu, atac la Tudor Gheorghe

După ce Victor Ciutacu a afirmat faptul că după 20 de ani ”unii” nu au înțeles spectacolul ”Degeaba”, Tudor Gheorghe a precizat: 

”Nu e treaba mea. E treaba lor. Să știți că pe mine treburile astea nu o să mă împiedice cât ar fi de puțin. Eu îmi văd de treburile mele înainte. Așa cum am lucrat serios, în slujba idealurilor mele, am mintea mea, judec cu capul meu. Așa că ceea ce se zice să se zică. Eu nu le iau în seamă. Eu mă iau pe mine în seamă și asta este cel mai important. Probabil că asta e procuparea lor. Eu am cu totul altceva de făcut”, a spus Tudor Gheorghe la România TV. 

Tudor Gheorghe, despre viitorul spectacol: Plătesc o datorie morală

”Sunt atât de preocupat de spectacolul la care lucrez, va fi o splendoare. (...) Acest tradițional ”Degeaba 30” l-am modificat, am adăugat niște poeme noi și următorul spectacol trebuie să fie unul relaxant pentru românii mei chinuiți. Să vină la spectacol și să se bucure de viață. Mi-a fost greu să fac spectacolul ăsta. Am ales cele mai reprezentative șlagăre. Și ca o premieră vreau să zic că toate poemele aparțin lui Nichita Stănescu. Plătesc un fel de datorie față de el. La un moment dat spunea: ce trist sunt că nimeni nu mă cântă și pe mine. Plătesc o datorie morală. Iată gândurile mele... astea-s importante”, a mai spus Tudor Gheorghe. 

Nu a primit bani de la stat

Întrebat dacă a primit vreodată bani de la statul român și de ce turneul său nu s-a calificat între proiectele eligibile subvenționate de Ziua Centenarului, Tudor Gheorghe a răspuns: 

”Nu, nu nu. De altfel, după cum bine se știe, pe avizul meu nu scrie decât Tudor Gheorghe, orchestrele cu care cânt, numele dirijorului și atât. Nu există sponsori, nimic. Pe mine mă ține și mă susține publicul spectator pe care nu l-am păcălit o viață întreagă”, a completat Tudor Gheorghe la România TV. 

Cetățean de onoare al Bucureștiului 

Tudor Gheorghe a fost votat, în Consiliului General al Capitalei, cetățean de onoare al Bucureștiului. 

”Orice titlu este o bucurie și o mândrie pentru orice om care îl primește. Nu am decât să mă bucur și să le mulțumesc din suflet, mai ales că eu datorez într-un fel... eu am venit dintr-un sat din Oltenia, prima dată la 17 ani. M-am format ca om la București. (...) Am făcut lucruri foarte frumoase pentru București, iubindu-l”, a mai spus Tudor Gheorghe. 

VEZI AICI: Tudor Gheorghe, CETĂȚEAN de onoare al Bucureștiului. A fost VOTAT! Cine s-a opus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel