Tudor Chirilă, curtat de PNL, Fake News. Cristian Bușoi dezminte

Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Municipiului București, este o știre falsă, spune Cristian Bușoi. 

”Informațiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news. Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist și pentru implicarea sa civică, dar, ca președinte al PNL București, nu am purtat și nu am cunoștință ca PNL să fi purtat discuții despre alegerea unor candidați. Desemnarea candidaților va fi un proces de selecție în interiorul PNL.

Porțile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de PNL și își dorește să susțină ideile pe care PNL le promovează.

Celor interesați să lanseze pe piață fumigene și să bage bățul prin gard la PNL București le spun că: PNL București va continua să facă Opoziție la administrația PSD-Firea și să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare și poluare în Capitală. Acestea sunt prioritățile PNL București acum.” a declarat Cristian Bușoi, liderul PNL București. 

Chirilă, refuz categoric

Sâmbătă a apărut informația pe surse cum că Tudor Chirilă ar putea fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. Tudor Chirilă și-a exprimat refuzul categoric, susținând că PNL e la fel de toxic ca PSD și ALDE. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel